Min bakgrund

En utmattningsdepression gav ett nytt liv.

Jag har alltid känt mig överöst av känslor och tankar och levt mycket uppe i huvudet med dålig kontakt med min kropp. Jag har levt med en inre stress som har gjort livet ganska jobbigt men det var inte förrän för 6 år sedan då det hände en rad jobbiga händelser som livet tillslut skulle få en rejäl vändning. Efter att jag hamnat i en utmattningsdepression fann jag den fysiska dynamiska yogan. Där kände mig stark, både i kropp och själ och i kombination med löpning, meditation och annan fysisk träning hittade jag tillbaka till livet och fick en helt annan livsglädje.

 Jag har alltid haft svårt att vara helt närvarande , då mina tankar lätt har vandrat iväg någon annanstans än här och nu men genom att kontinuerligt praktisera yoga och meditation så övade jag mig på att känna in min kropp och mina känslor och att få stopp på det där chattret i huvudet som har pågått konstant och gjort mig så trött. 

Kunskapen kring hur viktigt det är med balans i livet och att det måste finnas en balans mellan aktivitet och vila för att kroppen ska må bra känner jag att jag måste sprida vidare. Vi är så duktiga idag på att prestera och göra men att bara VARA är något vi måste öva på. 

Uppgiften kallade på mig och nu står jag här färdigutbildad yogalärare och mindfulnessinstruktör, redo att ge fler möjligheten att leva ett liv med mer livsglädje och bättre hälsa! :-)